Начало Статии За Жени Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!
Състезатели

Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!

13.05.2016 / Автор: Master Admin    Оцени
00000
Гласували:
Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!
BodyConstructor

 

Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!

 

Този сезон, освен многобройните си персонални клиенти, нашият треньор Марина Декова подготви и няколко състезатели за Турнур по Културизъм и Фитнес 2016 в град Пловдив. Кристина Василева и Рада Витанова дебютираха в категория Жени Бикини фитнес над 169 см, като Рада се класира на девето място, а Кристина влезе в първата петица, сред конкуренция в лицето на Биляна Йотовска. Виолета Валентинова се състезава в категория Жени Бикини фитнес до 163 см и също беше дебютантка.

 


Ето и техните истории, разказани от първо лице

 

Кристина Василева


"С Марина тренираме от февруари 2015, като до ноември 2015 имах щастието да съм ѝ от персоналните клиенти. След това, като по-напреднала, продължихме консултациите онлайн. Помня, че първата седмица тренирахме, след това мисля че 2 седмици не се бяхме виждали и на 4-тата не можа да ме познае. Бях свалила огромно количество килограми за моята физика. Безкрайно задоволена от резултатите, продължихме да тренираме, докато един ден не ѝ казах: „Мислиш ли, че имам това което е нужно, за да изляза на сцена?“. И естествено, като един перфектен професионалист, тя го прие като своя мисия, не само като моя мечта.

 

На два пъти обстоятелствата ме подтикваха да се откажа. Тренирането за сцена е различно от нормалните тренировки. Там се изисква много повече прецизност и отдаденост. Въпреки, че бях на границата, тя не спря да вярва в мен и да ме подкрепя и мотивира. Това е нещо, което не мога никога да забравя.

 

За самото състезание тя се подготвяше наравно с мен и още 3 момичета. За някой, който не се е подготвял, това нищо няма да говори, но емоциите, които изпитваш в тези последни седмици са неописуеми. Изпадаш в депресии, изпадаш в хистерии, ту се смееш, ту плачеш, винаги си гладен, жаден, нещастен, щастлив (рано сутрин, когато се погледнеш в огледалото), уморен, изтощен... много тежко с две думи. За един човек да поеме отговорност за себе си е почти непосилно, а тя тренираше себе си и още 3-ма човека + стотиците ѝ клиенти онлайн. Това само по себе си говори за отдадеността и организираността на Марина. Тя предаде своя опит от 3 „излизания“ назад на мен и моите колежки, и ние нямаше нужда да мислим за нищо друго, освен тренировки и собственото си представяне. Само тук искам да вмъкна нещо много важно, но заслужено за споменаване: ако искате да се готвите с Марина знайте, че тя никога няма да одобри да вземете нещо, което ще ви навреди в дългосрочен план. При нея подготовката е напълно чиста, само с одобрени и често - билкови добавки, без така наречения „зоб“. Така, че скролнете надолу, вижте снимките на хората, дали своя отзив за нея. Всичко това е постигнато с храна, пот и малко БЦАА. Нищо повече!

 

И ако сте решили да не четете словоизлиянията ми, а да видите реална промяна, все пак снимките говорят повече от хиляди думи:"

кристина василева

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


 

Рада Витанова

 

10 месеца. Това е времето, което ми отне подготовката за Турнир Пловдив, в категория бикини фитнес, с помощта на Марина Декова.

Тренирам от много години- къде сериозно, къде просто да има някакво движение...Целта ми беше да се отърва от мазнините, (трупани с години от различни експерименти, диети...дори за 3 години бях ′суровояд′, после веган). Нещо някъде ми куцаше. Реших да си потърся инструктор. Този път жена. Държах много да има ′портфолио′ от клиенти, които е променила... Да има реални хора със снимки ′преди и след′. Започнах да се ровя из нета и....

 

Как ′стигнах′ до нея? Чрез сайта на BodyConstructor, попадайки на епизодите за "Супер промяната". Тогава реших да ѝ пиша. Не мислех, че ще прояви интерес, камо ли да ме вземе. Но Марина ми отговори на мейла. Ден- два по- късно си направихме среща.

 

Какво да ви кажа?! Започнахме съвместна работа от юни месец- режими, тренировки, добавки. За всеки един въпрос относно хранененто (тук искам да вметна, че нито за миг не съм се чувствала гладна и не съм гладувала!!!) и суплементирането, тя ми отговаряше ясно и обясняваше кое, какво, как, защо...Всички онези съмнения и скептицизъм, които ме връхлитаха в тази насока, бидеха бързо разяснени. А, потенето оставаше за мен.

 

Подхожда търпеливо, когато не съм в кондиция и дори и тогава съумява да ме мотивира да продължа и да дам най- доброто от себе си.

Работи на професионално ниво, отдадена много, на това което върши и ние (клиентите) ′намазваме′ от това.

Това, което се опитвам да ви кажа е, че трябва да ѝ се доверите, за да имате завидни резултати.

Благодарение на нея успях да се видя в друга светлина. Не говорим само за физическата промяна, която настъпва, но и за менталната. По пътя към сцената научаваш много за себе си и за хората, които те подкрепят. И Марина е една от тях.

 

Забавлявах се така както никога до сега. Емоциите извираха от мен- заразявах с усмивката си и доброто насторение, всички в обкръжението ми. Запознах се с много хора, с които споделяме една и съща страст, с други станахме приятели. Това нямаше да се случи, ако Марина не бе повярвала в мен и не ми помогна да направя първите крачки за здравето си, за външния си вид и самочувствието си.

Освен да ѝ благодаря и да ѝ изкажа признателност- друго не знам!

Ето и снимките ми преди/след. Мисля, че те казват много повече за професионализма на Марина, отколкото аз бих могла да изразя с думи"

рада витанова

 


 

Виолета Валентинова

 

Здравейте, приятели! Мисля, че е време и аз да дам своя положителен отзив за работата и професионализма на Марина Декова, с която работим заедно вече почти 6 месеца. Имах нужда от треньор и добра подготовка за предстоящите състезания тогава и се обърнах към нея и нито за минута не съжалих. Тя се оказа най-добрият избор в живота ми. Подготовката протече чудесно, защото с нея се работи много лесно, компетентна и умна е, има високи познания в сфера и ги прилага върху клиентите си. Целта ни беше да запазим доколкото се може мускулната маса и да изгорим излишните мазнини, но ние постигнахме не само това, а и много повече. Оформихме цялостно мускулатурата, постигнахме симетрия и правопропорционалност между горна и долна част, както и открихме слабите ми места и работихме усърдно за подобряването им. Знам, че имаме още много работа, но и знам, че тяло не се гради за ден, а всеки ден с постоянство, воля и отлична находчивост, а това може да се постигне само с човек като нея, който умело различава и познава физиката, метаболизма, правилното изпълнение на точните упражнения и хранителния режим, който е необходим в случая. Искам искрено да и благодаря и да и кажа, че се гордея с нея, с това че я познавам и че работим заедно, както и с видимите резултати, които постигнахме въпреки, че бяхме притиснати от време и безброй други ангажименти и приготовления свързани със състезанието. Много съм доволна и горещо я препоръчвам на всички, които имат нужда не само от професионалист, който да им помогне в борбата с извайването на красиво тяло, но и от чудесен човек, който ще бъде до тях и ще ги подкрепя през целия път на трансформация. Благодаря ти, Марина. Обичам те и се надявам скоро отново да пуша тук за теб и да радвам посетителите на сайта с нашите още по- големи успехи и впечатляващи резултати и знам, че това ще стане продължавайки да работя и да се доверявам именно на теб!"

 

виолета валентинова


 


Тагове: турнир пловдив, състезание, подготовка, културизъм, бикини фитнес, марина декова, състезатели
Добави в Svejo

Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!
Прочети още ...

Енциклопедия на Силовия Трибой (ЧАСТ 4) - Руските колоси в спорта!

Енциклопедия на Силовия Трибой (ЧАСТ 4) - Руските колоси в спорта!

12.07.2015 г. / автор: Ники Николов
Ето я и ЧАСТ 4 - "Руските колоси в Трибоя" автор: Ники Николов   ЧАСТ 1 на поредицата - "Теченията и Различията. Какво е силов трибой и може ли да се каже кой е ...
Женското присъствие на Арнолд Класик 2015 - сексапил и мускули от световна класа!

Женското присъствие на Арнолд Класик 2015 - сексапил и мускули от световна класа!

09.03.2015 г. / автор: Любомир Христов
ЖЕНСКОТО ПРИСЪСТВИЕ НА АРНОЛД КЛАСИК   И този път, за втора поредна година, женската дисциплина Културизъм отсъства от програмата на Арнолд Класик, като успешно е заменена от Бикини и Физик дисциплините. В сравнение ...
Ролята на мускулната маса при жените. Какви са ползите от нея?

Ролята на мускулната маса при жените. Какви са ползите от нея?

20.10.2013 г. / автор: Кирил Танев
Преди години масово беше схващането, че жени които тренират с тежести ще покачат прекалено много мускули и “ще заприличат на мъже”. Това налагаше на жените да прекарват часове в изтощителни ...
Да се храним ли за двама по време на бременността? (Част 1)

Да се храним ли за двама по време на бременността? (Част 1)

24.08.2013 г. / автор:
Интернет пространството изобилства от статии с атрактивни заглавия, свързани с воденето на здравословен начин на живот и постигане на желаната фигура. „Кажи сбогом на целулита“, „Влезни във форма за лятото“, ...