Начало МагазинВъзстановяване

Възстановяване


Търси
1 2 3 4 5 ... 10 »
Amino Pills
потребителска оценка

AMIX Amino Pills

Amix Amino Pills е изключително ефективен аминокиселинен комплекс с троен източник, който осигурява 8 незаменими аминокиселини за оптимални резултати от тренировъчния режим.Amix Amino Pills е създаден на база на уникален амино-комплекс от суроватъчен и говежди хидролизат и соев протеин изолат. Тези съставки снабдяват тялото с уникален баланс от висококачествени аминокиселини.

38.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Arginine

AMIX Arginine

Amix Arginine съдейства за оптимизиране на резултатите от тренировъчната програма, като стимулира растежа на мускулна маса, подпомага изгарянето на мазнини, осигурява енергия и сила и ускорява възстановяването.

31.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
BCAA Elite Rate

AMIX BCAA Elite Rate

AMIX BCAA Elite Rate e формула с високо съдържание на трите основни верижно-разклонени аминокиселини BCAA - L-левцин, L-изолевцин, L-валин в оптимално съотношение 2:1:1.

BCAA Explosion

AMIX BCAA Explosion

Amix BCAA Explosion е експлозивна течна формула с верижно-разклонени аминокиселини и L-цитрулин малат, която се отличава с бързо и лесно усвояване за незабавни резултати.

Amix ™ BCAA Explosion  е изключително подходящ за културисти и силови атлети с цел изграждане и поддържане на мускулна маса, увеличаване на тренировъчната мощ и общото физическо състояние.

22.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Beef Amino EXTRA
потребителска оценка

AMIX Beef Amino EXTRA

AMIX Beef Amino съдържа най-важните аминокиселини, които стимулират растежа и развитието на мускулната тъкан, подпомагат възстановяването след натоварване и повишават физическия капацитет.

Таблетките Amix BEEF Amino доставят уникален баланс от аминокиселини, които снабдяват тялото с количеството азот, необходимо за изграждане на по-силна и плътна мускулатура.

30.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CarboJet Basic
потребителска оценка

AMIX CarboJet Basic

Amix CarboJet Basic е комбинация от въглехидрати и протеини, постоянен източник на енергия, който стимулира изграждането на чиста мускулна маса.

Amix CarboJet Basic - висококалоричен гейнър за покачване на тегло, специално създаден за състезатели по вдигане на тежести, културисти в период на интензивна подготовка, атлети, нуждаещи се от сила и издръжливост и спортисти с много високо ниво на метаболизъм.

48.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CarboJet Gain

AMIX CarboJet Gain

Amix CarboJet® Gain е отлична комбинация от въглехидрати с високо качество (Vitargo ®, Palatinose®, малтодекстрин) и протеинова матрица (суроватъчен протеин изолат CFM, ултра филтриран суроватъчен протеин концентрат WPC, обезмаслен суроватъчен и говежди протеин), която осигурява интензивен мускулен растеж и ефективно възстановяване след тренировка.

 

27.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CarboJet Mass Professional

AMIX CarboJet Mass Professional

AMIX CarboJet Mass Proffessional® е специално разработена формула за увеличаване на мускулна маса, комбинация от висококачествена въглехидратна матрица и концентрирана протеинова смес.

Amix CarboJet Mass Professinal представлява формула за покачване едновременно на маса и сила, създадена специално за състезатели по вдигане на тежести, за културисти в етап на интензивен тренировъчен процес и атлети, нуждаещи се от сила и издръжливост.

 

57.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CarniSlim Lipotropic ампули

AMIX CarniSlim Lipotropic ампули

Amix CarniSlim® Lipotropic е течен липотропен комплекс с високо ефективни съставки, които насърчават изгарянето на мазнини, увеличават енергията и стимулират умствената дейност.

Уникална формула, включваща  L-карнитин, холин, инозитол, таурин и витамин B6.

1.90лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CellEx Unlimited Powder

AMIX CellEx Unlimited Powder

Amix CellEx ® Unlimited Powder е пред-тренировъчна формула от ново поколение с 14 активни компонента, която съдейства за увеличаване на обема на клетките и осигурява енергия за тялото.

Amix CellEx ® Unlimited Powder е комплекс за увеличаване обема на мускулните клетки и оптимизиране на нивата на азотен оксид в тялото. Формулата предлага постоянен източник на енергия, увеличава мускулната сила и има съдоразширяващо действие.

90.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Cellu–Max
потребителска оценка

AMIX Cellu–Max

Amix Cellu-Max е формула от ново поколение със съдържание на полизахариди, дизахариди и сложни въглехидрати, която осигурява постоянна енергия и повишава мускулната сила и растеж. Осигурява издръжливост и забавя появата на умора, като увеличава физическия капацитет на тялото за по-интензивно натоварване.

70.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CellZoom Hardcore Activator

AMIX CellZoom Hardcore Activator

Amix CellZoom® Hardcore Activator е концентриран пред-тренировъчен продукт с мощно действие, създаден за увеличаване на силата, издръжливостта, обема и физическия капацитет.

Прецизно създадена пред-тренировъчна добавка за атлети и културисти, търсещи максимално напомпване, сила, енергия и васкуларност.

62.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CitruLyn 750 mg

AMIX CitruLyn 750 mg

Amix CitruLyn® осигурява сила, енергия и издръжливост, необходими за оптимални, интензивни тренировки и видими резултати!

Amix CitruLyn  поддържа оптималната форма по време на тренировка и по-бързото възстановяване на организма след нея. Стимулира кръвотока и доставката на аминокиселини до скелетните мускули. В допълнение подпомага синтеза на протеин (мускулен растеж), производството на АТФ.

35.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Colostrum 1000 mg

AMIX Colostrum 1000 mg

Amix Colostrum 1000 е добавка с чистa коластра, богата на витамини, аминокиселини, ензими и минерали, която осигурява нормален разстеж и развитие на тъканите и органите и подпомага имунната система.

43.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
CreAge

AMIX CreAge

Amix CreAge е иновативна формула на базата на креатин хидрохлорид с повишена абсорбация, разтворимост и бионаличност, която осигурява зверска сила и издръжливост.

Amix CreAge не предизивкава задържане на течности и не изисква зареждаща фаза. Тази мощна креатинова формула значително увеличава силата и издръжливостта, увеличава физическия капацитет по време на тренировка и съкращава времето, необходимо за въстановяване на мускулната тъкан след натоварване.

39.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Creatine Ethyl Ester HCL

AMIX Creatine Ethyl Ester HCL

Amix Creatine Ethyl Ester e ефективна формула с креатин с висока степен на усвояване, която увеличава чистата мускулна маса, повишава силата и издръжливостта, като същевременно осигурява хидратация на мускулните клетки.

28.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Creatine Monohydrate 800 mg

AMIX Creatine Monohydrate 800 mg

Amix Creatine Monohydrate е добавка със 100% чист микронизиран креатин, който се отличава с по-бързо и по-ефективно усвояване, без дразнене и дискомфорт в стомаха. Най-популярната, високо-ефективна и широко разпространена хранителна добавка за спортисти.

26.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Creatine Monohydrate Powder
потребителска оценка

AMIX Creatine Monohydrate Powder

Amix Creatine Monohydrate Powder съдържа 100% микронизиран креатин с оптимална чистота и подобрено усвояване за мускулен растеж и сила.

Amix Creatine Monohydrate е изключително подходящ за културисти, състезатели по вдигане на тежести, силови атлети и трениращите за издръжливост, всички онези, които се нуждаят от изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на експлозивната сила, максимална устойчивост и подобрение на общите спортни резултати.

20.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
Daily One
потребителска оценка

AMIX Daily One

Amix Daily One е комплекс с оптимално съдържание на витамини, минерали и естествени антиоксиданти, който покрива 100% от нуждите на тялото, за да осигури физическо и психическо благосъстояние.

Amix Daily One поддържа основните функции на метаболизма, физическата и умствената дейност, помага за предотвратяване на умората и ускорява възстановяването след тренировка.

22.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
EnzymEx Multi

AMIX EnzymEx Multi

Amix EnzymEx Multi е храносмилателно-ензимен комплекс, който подобрява обработването и усвояването на всички хранителни вещества, необходими на човешкия организъм.

Amix EnzymEx Multi съдържа пълния спектър от важни ензими, необходими за подпомагане храносмилането  и усвояването на всички първо степенни хранителни вещества. Основните храносмилателни ензими представляват протеазите (за разграждане на протеини), амилазите (за разграждане на въглехидрати) и липазите (за разграждане на мазнини).

34.00лв.

Количество: Опаковка:
Поръчай
1 2 3 4 5 ... 10 »
Показвай резултатаот: до:
.

Няма добавени продукти

Amix BCAA MegaFuel е следващо поколение течнa формула, създадена на база на верижно-разклонени аминокиселини ВСАА в комбинация с L-аргинин, таурин и бета-аланин (CarnoSyn®). Тази течна форма с отличен състав осигурява бързо и пълно разлагане и усвояване на хранителни вещества за оптимални резултати.


Количество:

Опаковка:
5.00лв.
Поръчай

Scitec Nutrition Monster 100

Monster 100
потребителска оценка

Monster 100 е професионален топ-продукт, съчетаващ витаминно-минерален комплекс с множество предимства. Витамините и минералите са основни незаменими нутриенти, които трябва да се поддържат в адекватни количества за оптимално здраве и поддържане на високи спортни резултати. 

 

➡ Завършена формула мултивитамини и минерали! 
➡ Комплекс от ензими и растителни нутриенти! 
➡ Поддръжка на ставите! 
➡ Изгаряне на мазнини (чрез Pentacarn – L-Carnitine матрица)! 
➡ Директно подобряване на тонуса (чрез Peak ATP® матрица)! 
➡ Жизненоважни аминокиселини! 
➡ Стимулатори на азотния оксид за страхотно напомпване! 
➡ Увеличаване нивата на тестостерон! 

Количество:

Опаковка:
70.00лв.
Поръчай

Muscle Meds Carnivor

Carnivor
потребителска оценка

MuscleMeds Carnivor : ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 ARNOLD CLASSIC! Кай Грийн работи в тясно сътрудничество с MuscleMeds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребител. Последният им успех направи революция в най-важната категория хранителни добавки от всички - ...


Количество:

Опаковка:
75.00лв.
58.90лв.
Поръчай

AMIX 100% Predator Protein

100% Predator Protein
потребителска оценка

Amix 100% Predator Protein е високоефективен суроватъчен протеин с балансиран аминокиселинен профил и ниско съдържание на мазнини, който подпомага изграждането на чиста мускулна тъкан, съдейства за по-бързо възстановяване и предпазва мускулите от катаболизъм. Продуктът е концентрат, специално създаден в подкрепа на твоя високопротеинов хранителен режим. Ако се нуждаеш от висок прием на качествен протеин всеки ден, то Amix 100% Predator Protein е най-подходящият продукт за теб!


Количество:

Опаковка:
53.00лв.
Поръчай

AMIX No Fat & Cellulite Gel

No Fat & Cellulite Gel
потребителска оценка

Amix No Fat & Cellulite Gel е гел формула с 20 активни съставки за борба с подкожните мазнини в проблемни области като корема, паласките и седалището.


Количество:

Опаковка:
29.00лв.
Поръчай

Scitec Nutrition BCAA 6400

BCAA 6400
потребителска оценка

Scitec Nutrition BCAA 6400 - висококачествени амино киселини с разклонена верига. Групата на т.нар. BCAA аминокиселини (верижно-разклонени аминокиселини), е от основно значение за човешкото тяло – то не може да ги синтезира по естествен път, а при физически стрес, като тренировка или нерационално хранене, те се изразходват първи от мускулната тъкан. BCAA 6400 имат ясно изразено анаболно...


Количество:

Опаковка:
23.00лв.
Поръчай

AMIX Amino HYDRO-32

Amino HYDRO-32
потребителска оценка

Amix Amino HYDRO-32 е висококачествена аминокиселинна добавка със съдържание на 2000 мг хидролизиран суроватъчен протеин във всяка таблетка. Хидролизираната формула съдейства за по-бързо и пълно усвояване, тъй като компонентите са обработени предварително, така че човешкото тяло не трябва да полага усилия, за да ги усвои.

Amix Amino HYDRO-32 е отличен източник на протеин, подходящ за хора, които искат да увеличат силата, масата и издръжливостта, да съкратят периода за въстановяване и да увеличат протеиновия прием без излишни калории.


Количество:

Опаковка:
52.00лв.
Поръчай

AMIX Anabolic Masster

Anabolic Masster
потребителска оценка

Amix Anabolic Masster е уникална формула, проектирана за спортисти, подложени на интензивно физическо натоварване, които искат да увеличат чистата мускулна маса.

  • Висококачествени протеини и въглехидрати

    Оптимизира доставката на хранителни вещества в мускулната тъкан

    Разширява кръвоносните съдове

    Увеличава силата и мощта

Количество:

Опаковка:
89.00лв.
Поръчай

AMIX BCAA Gold

BCAA Gold
потребителска оценка

Amix BCAA Gold e формула с високо съдържание на BCAA в оптимално съотношение 2:1:1, която стимулира растежа и ускорява възстановяването на мускулната тъкан.


Количество:

Опаковка:
42.00лв.
Поръчай