Начало МагазинAnabolic Masster
Търси

Anabolic Masster
Фактор "Здраве"
Фактор, определящ до каква степен храната/добавката е допринася за твоето здраве, взимайки предвид съставките и възможния ефект от нея
Популярност
Интересът към храната/добавката сред потребителите на Bodyconstructor.com
Оценка на
потребителите
Тук можеш да оцениш дадена храна/добавка чрез скалата, като можеш и да видиш каква е средната оценка от всички останали потребители на Bodyconstructor.com
11111
Сила
Издръжливост
Маса
Мускулна Маса
  • Anabolic Masster
  • Съдържание
Най-добра цена 89.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
Описание

Amix Anabolic Masster е уникална формула, специално проектирана за силови спортисти, подложени на високо-интензивно физическо натоварване. Разработена е на база смес от три вида протеин с най-високо качество, въглехидрати и комбинация от природни, стимулиращи растежа на мускулна маса, сила и обем компоненти като Креатин монохидрат, Kre-Alkalyn®, Креатин етил естер, L-Глутамин, L-аргинин HCI, L-аргинин Алфа-кетоглутерат, незаменими аминокиселини, верижно-разклонени аминокиселини, Tribulus Terrestris, гугул, HMB и много повече. Тази отлична комбинация от ефективни вещества осигурява всичко необходимо за драстично увеличаване на чистата мускулна маса.

 

Предимства:    • Висококачествени протеини и въглехидрати

 

    • Оптимизира доставката на хранителни вещества в мускулната тъкан

 

    • Разширява кръвоносните съдове

 

    • Увеличава силата и мощтаAmix Anabolic Masster съчетава суроватъчен протеин изолат, суроватъчен концентрат и хидролизиран суроватъчен и яйчен албумин. Той включва висококачествени патентовани въглехидрати Vitargo® и малтодекстрин, които осигуряват сила и издръжливост, за да задоволи нуждите на най-взискателните спортисти.

 

Amix Crea-Infusion: креатинова матрица, която включва микронизиран креатин монохидрат, Три-Креатин Малат и Креатин Етил Естер. Тази уникална комбинация е чудесен източник на енергия, който значително увеличава силата и издръжливостта, насърчава растежа и натрупването на чиста мускулна маса. Матрицата осигурява клетъчна хидратация, като увеличава експлозивната енергия и максималната сила. Оптималният състав осигурява бързо възстановяване на мускулните влакна след интензивни тренировки.

 

Kre-Alkalyn® - Beta-Alanine (CarnoSyn®) Dual Action Matrix: Кре-алкалин е форма на креатин с по-високо рН в сравнение с Креатин монохидрат, която се отличава с по-бавно усвояване за продължително действие и остава стабилен до пълното въвеждане в мускулните клетки. Матрицата увеличава силата и стимулира мускулния растеж. Бета аланин повишава концентрацията на карнозин в тъканите, което предизвиква физиологични промени в мускулите.

 

Amix Insulin Potentiator включва Инозин, Алфа липоева киселина и Глюкуронолактон. Тази формула стимулира секрецията на инсулин и действа като мощен антиоксидант, който неутрализира токсините и свободните радикали, като защитава клетките от увреждане.

 

Amix Recovery/Anticatabolic Complex съдържа микронизиран L-глутамин, L-глутамин Алфа-кетоглутарат, L-левцин, L-изолевцин, L-валин и HMB. Комплексът е разработен специално в помощ на ефективното и бързо възстановяване на мускулите след интензивно физическо натоварване.

 

Amix Neuro-Regulators съдържа микронизиран таурин и L-тирозин. Таурин увеличава енергията, силата и издръжливостта по естествен начин, като допълнително стимулира мозъчната дейност. Тирозин повишава концентрацията и намалява умствената и физическата умора.

 

Amix Pump Infusion с L-аргинин HCI, L-аргинин алфа-кетоглутарат, L-цитрулин малат и L-хистидин действа съдоразширяващо, като увеличава притока на кръв към мускулната тъкан и по този начин оптимизира преноса на кислород и хранителни вещества. Формулата осигурява енергия, мускулно напомпване и устойчивост.

 

Amix Herbal Complex включва натурални екстракти от Tribulus Terrestris, Saw Palmetto и Гугул, които насърчават синтеза на хормони в тялото, най-вече производството на тестостерон, по естествен път.

 

Amix PhosphoMatrix с ди-калциев фосфат, дикалиев фосфат и ди-натриев фосфат. Матрицата включва специална смес от минерали, която гарантира доставката на хранителни вещества в кръвта.

 

Digezyme® Multi-Enzyme Complex с храносмилателни ензими, който се състои главно от амилаза, протеаза и липаза, а също така съдържа целулоза и лактаза. Храносмилателните ензими на това съединение са устойчиви на действието на стомашния сок и запазват храносмилателното си действие.

Начин на прием
Приемайте 1/2 доза (50 гр.) 30 - 60 мин. преди тренировка, останалата 1/2 доза веднага след тренировка.
 
Опаковка
50 гр.
Вкусове: Шоколад, Ванилия, Ягода, Горски продове
 
Количество в 1 доза:
100 гр.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
Най-добра цена 89.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
от: до:
.

Няма добавени продукти

Muscle Meds Carnivor

Carnivor
потребителска оценка

MuscleMeds Carnivor : ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 ARNOLD CLASSIC! Кай Грийн работи в тясно сътрудничество с MuscleMeds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребител. Последният им успех направи революция в най-важната категория хранителни добавки от всички - ...


Количество:

Опаковка:
75.00лв.
58.90лв.
Поръчай

USP Labs OxyELITE Protein - 2068 гр.

OxyELITE Protein - 2068 гр.
потребителска оценка

OxyELITE Protein™ съдържа прецизна матрица от висококачествени протеинови източници – млечен протеин изолат (MPI), представляващ микс от суроватъчен протеин и казеин, суроватъчен протеин концентрат с 80% протеиново съдържание и мицеларен казеин, плюс липиден комплекс, стимулиращ засиленото изгаряне на мазнините – CLA, средноверижни триглицериди и слънчогледово масло с високо съдържание на олеинова киселина.


Количество:

Опаковка:
210.00лв.
158.00лв.
Поръчай

Dymatize Elite Whey

Elite Whey
потребителска оценка

Elite Whey Protein е концентрат от суроватъчен протеин , създаден по технологията за въздушна обработка, йонно обменен суроватъчен изолат и суроватъчни пептиди. Elite Whey Protein съдържа голямо количество антикатаболични аминокиселини ( BCAA ) , които са важен източник за гориво на мускулите.


Количество:

Опаковка:
68.00лв.
56.44лв.
Поръчай