Начало МагазинBCAA Gold
Търси

BCAA Gold
Фактор "Здраве"
Фактор, определящ до каква степен храната/добавката е допринася за твоето здраве, взимайки предвид съставките и възможния ефект от нея
Популярност
Интересът към храната/добавката сред потребителите на Bodyconstructor.com
Оценка на
потребителите
Тук можеш да оцениш дадена храна/добавка чрез скалата, като можеш и да видиш каква е средната оценка от всички останали потребители на Bodyconstructor.com
11111
Изчистване
Мускулна Маса
  • BCAA Gold
  • Съдържание
Най-добра цена 42.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
Описание

Amix BCAA Gold e продукт с високо съдържание на трите основни верижно-разклонени аминокиселини BCAA - L-левцин, L-изолевцин, L-валин в оптимално съотношение 2:01:01.  Характерно за тях е, че те не се синтезират в организма по естествен начин и трябва да бъдат набавени допълнително от храна или спортни добавки.

 

Предимства:    • Ускоряват възстановяването

 

    • Предпазва мускулната тъкан от увреждане

 

    • Стимулира растежа на мускулна маса

 

    • Увеличава силатаBCAA са необходими за правилното развитие и растеж на мускулната тъкан по време на физически стрес и интензивни упражнения. Те играят ключова роля в метаболизма на много органи и осигуряват доставката на азот в клетките. BCAA стимулират синтеза на протеини, значително подобряват усвояването на енергия и намаляват мускулната умора при продължително натоварване. Верижно-разклонените аминокиселини стимулират изграждането на качествена мускулна маса.

 

Amix BCAA Gold съдържа идеалното съотношение L-левцин, L-изолевцин и L-валин: 2-1-1. Левцин увеличава производството на инсулин и стимулира протеиновия синтез в мускулите, съдейства за укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан и насърчава синтеза на аминокиселината глутамин. Изолевцин участва в синтеза на хемоглобин и регулира нивата на кръвна захар в организма. Той ускорява метаболизма и насърчава изгарянето на мазнини. Валин е най-разпространената верижно-разклонена аминокиселина в мускулната тъкан, която отговаря за растежа, развитието и възстановяването на мускулите. Валин е източник на енергия, който освен това поддържа азотния баланс и подпмага умствената дейност.

 

Препоръчителен дневен прием: Основната дневна доза е 3 таблетки. За да предпазите мускулите от разграждане, приемайте 3 таблетки 30-60 минути преди тренировка. За да ускорите възстановяването, приемайте 3 таблетки веднага след тренировка.

 

 
Опаковка:
300 табл.
150 табл.
 
Количество в 1 доза:
3 табл.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
Най-добра цена 42.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
от: до:
.

Няма добавени продукти

USP Labs Modern BCAA+

Modern BCAA+
потребителска оценка


USPLabs Modern BCAA+ е НОВА още по-добра формула с верижно разклонени аминокиселини, електролити и патентованата формула Л-Аланил-Л-Глутамин със страхотен вкус и перфектна разтворимост!

 

 


Количество:

Опаковка:
83.00лв.
61.90лв.
Поръчай

Dymatize BCAA Complex 2200

BCAA Complex 2200
потребителска оценка

Dymatize представя BCAA Complex 2200 - Аминокиселини с разклонена верига!

Това са бавно освоими незаменими аминокиселини за максимален мускулен разтеж и възстановавяне. Dymatize BCAA Complex 2200 осигуряват 2200мг чиста форма аминокиселини с разклонена верига аминокиселини (BCAA′s) в една доза.


Количество:

Опаковка:
52.00лв.
43.16лв.
Поръчай

Dymatize BCAA Complex 5050

BCAA Complex 5050
потребителска оценка

Dymatize BCAA Complex 5050 са висококачествени аминокиселини с раклонена верига.

 
* 5050 мг BCAAs в доза
* Супер антикатаболна формула

Количество:

Опаковка:
67.00лв.
55.61лв.
Поръчай