Начало Магазин BCAA MegaFuel 6000 1 ампула
Търси

BCAA MegaFuel 6000 1 ампула
Фактор "Здраве"
Фактор, определящ до каква степен храната/добавката е допринася за твоето здраве, взимайки предвид съставките и възможния ефект от нея
Популярност
Интересът към храната/добавката сред потребителите на Bodyconstructor.com
Оценка на
потребителите
Тук можеш да оцениш дадена храна/добавка чрез скалата, като можеш и да видиш каква е средната оценка от всички останали потребители на Bodyconstructor.com
00000
Изчистване
Мускулна Маса
 • BCAA MegaFuel 6000 1 ампула
 • Съдържание
Най-добра цена 5.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
Описание

Amix BCAA MegaFuel е следващо поколение течнa формула, създадена на база на верижно-разклонени аминокиселини ВСАА в комбинация с L-аргинин, таурин и бета-аланин (CarnoSyn®). Тази течна форма с отличен състав осигурява бързо и пълно разлагане и усвояване на хранителни вещества за оптимални резултати.


Предимства:  • Стимулира синтеза на протеини

  • Увеличава мускулната маса

  • Увеличава силата и издръжливостта

  • Спира катаболитните процеси

  • Ускорява възстановяването на мускулите

  • Без аспартам


Amix BCAA MegaFuel осигурява 6000 мг аминокиселини в удобна и компактна опаковка под формата на ампула за пиене, достатъчна за две дози преди и след тренировка. Всяка ампула предоставя максимална защита на мускулните влакна по време на интензивно натоварване. Amix BCAA MegaFuel съдържа незаменими верижно-разклонени аминокиселини BCAA.


Аминокиселините са градивните елементи на протеина и играят ключова роля в мускулния растеж и развитие. BCAA представляват приблизително 33% от общия протеин в мускулите. Те участват в синтеза на протеини и подпомагат изграждането на мускулна маса. Освен това, BCAA имат важна роля за метаболизма на много органи, доставят азот в клетките, подпомагат усвояването на енергия за мускулните контракции, намаляват умората и насърчаване мускулния растеж.


L-аргинин е аминокиселина в свободна форма с няколко важни функции в човешкото тяло. Глутамин е прекурсор на азотен оксид (NO), който разширява кръвоносните съдове и осигурява адекватно снабдяване на сърцето с кислород. Той е една от от аминокиселините, необходими за синтеза на протеини.


Бета аланин (CarnoSyn®) увеличава концентрацията на карнозин в мускулите и подпомага възстановяването на целия организъм. Бета-аланин е алфа-амино киселина с уникална структура и свойства за намаляване на мускулната умора. Той неутрализира млечната киселина в мускулите и действа като антиоксидант, като регулира нивата на калций и предпазва ДНК на клетките от увреждане.


Таурин е свободна аминокиселина, която участва в различни метаболитни процеси. Той е важен невротрансмитер, който участва в усвояването на глюкоза. Таурин действа подобно на креатин по отношение на разширяване на клетките, като насърчава задържането на вода в тях и по този начин увеличава обема им.


Amix BCAA MegaFuel е подсладен със Splenda ® сукралоза и не съдържа аспартам.


Препоръчителен дневен прием: Основната дневна доза е 150 мл (1 ампула). Вземете 75 мл ( половина ампула) приблизително 30 минути преди и 75 мл след тренировка.


За ефективни резултатит от всяка тренировка, навсякъде и по всяко време – вземи Amix BCAA MegaFuel!

 

Ingredients per 150 ml: purified water, L-Leucine 3000 mg, L-Isoleucine 1500 mg, L-Valine 1500 mg, L-Arginine base 1000 mg, Beta-Alanine (CarnoSyn®) 1000 mg, Taurine 1000 mg, acidifying agent: citric acid, aroma, preserving agents: potassium sorbate and sodium benzoate; sweeteners: sucralose, acesulfame-K, dye: ( flavour lemon-lime : tartrazine; flavour orange: apocarotenal and carotene).

 
Опаковка
1 ампула х 150 мл
 
Вкусове:
Лимон, Портокал
 
Количество в 1 доза:
150 мл
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
Най-добра цена 5.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
от: до:
.

Няма добавени продукти

USP Labs Modern BCAA+

Modern BCAA+
потребителска оценка


USPLabs Modern BCAA+ е НОВА още по-добра формула с верижно разклонени аминокиселини, електролити и патентованата формула Л-Аланил-Л-Глутамин със страхотен вкус и перфектна разтворимост!

 

 


Количество:

Опаковка:
83.00лв.
61.90лв.
Поръчай

Dymatize BCAA Complex 2200

BCAA Complex 2200
потребителска оценка

Dymatize представя BCAA Complex 2200 - Аминокиселини с разклонена верига!

Това са бавно освоими незаменими аминокиселини за максимален мускулен разтеж и възстановавяне. Dymatize BCAA Complex 2200 осигуряват 2200мг чиста форма аминокиселини с разклонена верига аминокиселини (BCAA′s) в една доза.


Количество:

Опаковка:
52.00лв.
43.16лв.
Поръчай

Dymatize BCAA Complex 5050

BCAA Complex 5050
потребителска оценка

Dymatize BCAA Complex 5050 са висококачествени аминокиселини с раклонена верига.

 
* 5050 мг BCAAs в доза
* Супер антикатаболна формула

Количество:

Опаковка:
67.00лв.
55.61лв.
Поръчай