Начало МагазинWhey Isolate
Търси

Whey Isolate
Фактор "Здраве"
Фактор, определящ до каква степен храната/добавката е допринася за твоето здраве, взимайки предвид съставките и възможния ефект от нея
Популярност
Интересът към храната/добавката сред потребителите на Bodyconstructor.com
Оценка на
потребителите
Тук можеш да оцениш дадена храна/добавка чрез скалата, като можеш и да видиш каква е средната оценка от всички останали потребители на Bodyconstructor.com
00000
Изчистване
Мускулна Маса
  • Whey Isolate
Най-добра цена 69.90лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
Описание

Pure Nutrition Whey Isolate  - добит чрез микрофилтрация чрез кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate) - счита се за най-висок клас протеин (по-качествен от суроватъчния концентрат). Чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати.  
 
Pure Nutrition Whey Isolate превъзходжда всеки други протеинов източник, като неговата протеинова ефективност е с близо 50% по-висока от човешкия протеин, суроватъчния концентрат и яйчния белтък и с близо 100% по-висока от казеина и месото. Коефициентът на протеиновата ефективност е маркер за потентността на всеки протеин, която се образува от неговата скорост на разграждането и степен на усвояване в организма. Накратко, протеиновата ефективност ни демонстрира качеството на даден протеин. 
 
Pure Nutrition Whey Isolate съдържа неденатуриран протеин и високи количества биоактивни протеинови фракции.  Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. Pure Nutrition Whey Isolate има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини - тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Аминокиселинният профил на Pure Nutrition Whey Isolate е отличен и ви набавя необходимите аминокиселини в точната пропорция. 
 
Pure Nutrition Whey Isolate подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите. Най-удачното време за прием на Pure Nutrition Whey Isolate е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да възстановите мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта). Pure Nutrition Whey Isolate  не съдържа аспартам,мазнини,лактоза,глутен и има само един грам въглехидрати което го прави изключително подходящ по време на диета.Pure Nutrition Whey Isolate ще достави всички необходими белтъчини без ненужни калории.
 
 
Съдържание в 1 доза (30 гр.):
Протеин 27 g
Въглехидрати 1 g
- Захари 500 mg
Мазнини 0 g

 

Други съставки:

Суроватъчен протеин изолат, натурални и изкуствени подсладители

 

Начин на прием:

Приемете една доза веднага след ставане от сън и още една веднага след тренировка.

 

Опаковка:

908 гр.

 

Количество в 1 доза:

30 гр.

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Най-добра цена 69.90лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
Коментари на потребителите

Славчо Марков
20-04-2016
Пих го и не останах разочарован, но някак си нямах възстановяването което успявам да постигна когато приемам изолата на Weider
Georgi Takov
28-04-2015
Мнението ми се припокрива отново с това на Младен,протеина се разтваря моментално,вкусът е страхотен,а ефекта внушително възстановяване !
Младен Иванов
28-04-2015
Един от най-качествените изолати които съм пил. Вкус разтворимост възстановяване, всичко в едно.
от: до:
.

Няма добавени продукти

Muscle Meds Carnivor

Carnivor
потребителска оценка

MuscleMeds Carnivor : ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 ARNOLD CLASSIC! Кай Грийн работи в тясно сътрудничество с MuscleMeds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребител. Последният им успех направи революция в най-важната категория хранителни добавки от всички - ...


Количество:

Опаковка:
75.00лв.
58.90лв.
Поръчай

USP Labs OxyELITE Protein - 2068 гр.

OxyELITE Protein - 2068 гр.
потребителска оценка

OxyELITE Protein™ съдържа прецизна матрица от висококачествени протеинови източници – млечен протеин изолат (MPI), представляващ микс от суроватъчен протеин и казеин, суроватъчен протеин концентрат с 80% протеиново съдържание и мицеларен казеин, плюс липиден комплекс, стимулиращ засиленото изгаряне на мазнините – CLA, средноверижни триглицериди и слънчогледово масло с високо съдържание на олеинова киселина.


Количество:

Опаковка:
210.00лв.
158.00лв.
Поръчай

Dymatize Elite Whey

Elite Whey
потребителска оценка

Elite Whey Protein е концентрат от суроватъчен протеин , създаден по технологията за въздушна обработка, йонно обменен суроватъчен изолат и суроватъчни пептиди. Elite Whey Protein съдържа голямо количество антикатаболични аминокиселини ( BCAA ) , които са важен източник за гориво на мускулите.


Количество:

Опаковка:
68.00лв.
56.44лв.
Поръчай