Начало МагазинAmino HYDRO-32
Търси

Amino HYDRO-32
Фактор "Здраве"
Фактор, определящ до каква степен храната/добавката е допринася за твоето здраве, взимайки предвид съставките и възможния ефект от нея
Популярност
Интересът към храната/добавката сред потребителите на Bodyconstructor.com
Оценка на
потребителите
Тук можеш да оцениш дадена храна/добавка чрез скалата, като можеш и да видиш каква е средната оценка от всички останали потребители на Bodyconstructor.com
11110
Изчистване
Поддържане и Здраве
Маса
Мускулна Маса
 • Amino HYDRO-32
 • Съдържание
Най-добра цена 52.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
Описание

Amix Amino HYDRO-32 е висококачествена аминокиселинна добавка със съдържание на 2000 мг хидролизиран суроватъчен протеин във всяка таблетка. Хидролизираната формула съдейства за по-бързо и пълно усвояване, тъй като компонентите са обработени предварително, така че човешкото тяло не трябва да полага усилия, за да ги усвои.


Предимства:  • Отлична хранителна стойност

  • Високо съдържание на ВСАА и глутамин

  • Увеличава силата

  • Подобрява възстановяването

  • Максимално усвояване

  • Не съдържа мазнини и лактоза

  • Предварително обработени съставки

  • 32% хидролиза


Благодарение на процеса на ензимна хидролиза, суроватъчният протеин се разпада до по-малки части, които се усвояват по-бързо и лесно в тялото. Amix Amino HYDRO-32 съдържа ди- и три-пептиди и свободна форма на аминокиселинни, които се усвояват в кръвния поток изключително бързо и поддържат нивата на азотен оксид, за да осигурят още по-добри резултати по отношение на мускулно напомпване.


Amix Amino HYDRO-32 е отличен източник на протеини, напълно изчистен от мазнини. Аминокиселините в състава му са с много високо качество, 100% суроватъчен хидролизат. Той е изключително подходящ за хора, които искат да увеличат силата, масата и издръжливостта, да съкратят периода за въстановяване след тренировки и да увеличат протеиновия прием без да консумират допълнителни калории.


Препоръчителен дневен прием: Приемайте 3 таблетки 3-4 пъти дневно между храненията или веднага след тренировка и консумирайте голямо количество течности.


Висококачествена протеинова формула с бързо действие – вземи Amix Amino HYDRO-32!

 

 
Опаковка
250 табл.
 
Количество в 1 доза:
3 табл.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
Най-добра цена 52.00лв.

Количество:
Опаковка:

Поръчай
от: до:
.

Няма добавени продукти

USP Labs Modern BCAA+

Modern BCAA+
потребителска оценка


USPLabs Modern BCAA+ е НОВА още по-добра формула с верижно разклонени аминокиселини, електролити и патентованата формула Л-Аланил-Л-Глутамин със страхотен вкус и перфектна разтворимост!

 

 


Количество:

Опаковка:
83.00лв.
61.90лв.
Поръчай

Dymatize BCAA Complex 2200

BCAA Complex 2200
потребителска оценка

Dymatize представя BCAA Complex 2200 - Аминокиселини с разклонена верига!

Това са бавно освоими незаменими аминокиселини за максимален мускулен разтеж и възстановавяне. Dymatize BCAA Complex 2200 осигуряват 2200мг чиста форма аминокиселини с разклонена верига аминокиселини (BCAA′s) в една доза.


Количество:

Опаковка:
52.00лв.
43.16лв.
Поръчай

Dymatize BCAA Complex 5050

BCAA Complex 5050
потребителска оценка

Dymatize BCAA Complex 5050 са висококачествени аминокиселини с раклонена верига.

 
* 5050 мг BCAAs в доза
* Супер антикатаболна формула

Количество:

Опаковка:
67.00лв.
55.61лв.
Поръчай